Ga jij uit huis of krijg je een nieuwe woning? Dan heb je vast al gedacht aan nieuwe meubels. De interieurwinkel al langs geweest? Daar hebben ze mooie spullen liggen, maar nou niet echt iets unieks. Waar moet je dan de wat mooiere artikelen halen? Op internet is een heel groot assortiment maar dan ben je wel heel lang bezig met kiezen. Daarom wordt nu jouw keuze beperkt. Kies voor oosters interieur. Als je voor oosters interieur kiest kies jij juist. In Azië lopen ze namelijk ver voor als het gaat om technologie, design en esthetiek. Je doet dus al helemaal mee aan een trend voor dat het überhaupt een trend is! Het interieur is stuk voor stuk weloverwogen op elkaar afgestemd: hypermodern en met veel oog voor detail. Voor een ontspannen sfeer in huis is het oosterse meubilair ideaal. Een Oosterse sfeer is rustiek en spiritueel, maar ook gezellig en warm. Bij de Oosterse stijl springen er vaak een paar kleuren uit. De kleuren die er nu uit gaan springen zijn okergeel, oranje en paars. Weet je al of je het hele huis op de Oosterse stijl ingericht wilt hebben? Of alleen bepaalde delen? Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen je badkamer in te richten op oosterse wijze door hamamdoeken neer te leggen. Maar het is natuurlijk leuker om jouw gehele huis op elkaar af te laten stemmen. Elke woongelegenheid op een andere oosterse wijze inrichten. De slaapkamer bijvoorbeeld, om deze kamer op oosterse wijze in te richten moet je je focussen op verlichting met patronen en mooie gekleurde kussens. Ook leuk, geef het oosterse interieur iets persoonlijks.

Oosters interieur

Tips voor een oosters interieur

Vloer. Bij het inrichten kan je het best beginnen met de vloer. De vloeren van een oosters interieur stralen warmte en flexibiliteit uit. Kies voor warme houten planken of bamboematten.
Verlichting. Kies voor lampen voorzien van papier of stof in zachte kleuren of voor mozaïek lampen.
Muren. Verf de muur in aardetinten met daaroverheen typische oosterse kunst dat de ruimte opvrolijkt.
Planten. In de Oosterse cultuur hebben planten een grote rol. Ze symboliseren het leven en geven stimulans en balans aan een ruimte. De oosterse cultuur heeft erg typerende planten.
Meubels. Oosterse meubels bestaan in twee stijlen. De ene stijl is zacht met veel kussens en zachte ronde vormen. De andere stijl is wat eleganter, lage meubels van donker hout en eenvoudige bekleding.
Ben je blij met het resultaat? Klopt er iets niet? Ga na wat de ruimte uit balans brengt.

Kies oosters interieur voor het mooiste resultaat.

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *